På gång

MENY

På gång

MENY
Ta del av det senaste

På gång

Hjärtat i Kingdom House är våra husförsamlingar varje onsdag och våra Gatherings en gång i månaden. Ta en titt i vår kalender eller kolla in vårt Facebook-flöde här nedanför!

Husförsamlingar

Husförsamlingarna är verkligen hjärtat i Kingdom House. Här får vi komma samman i mindre gemenskaper, dela livet och söka Jesus tillsammans. En vanlig husförsamling brukar bestå av härlig gemenskap med fika och minst lika härlig bön och lovsång! Vi ses på söndagar kl 14:30 på Silver-Anders väg 34.

Vill du vara med i en husförsamling eller veta mera? Kontakta någon av oss i ledarteamet (du hittar oss i menyn under "Kontakt"). 

Gatherings

Våra Gatherings är när vi samlar hela Kingdom House för att be, sjunga lovsång och ta emot undervisning. Stort fokus ligger på att möta Jesus och vara i Hans närvaro. Det är verkligen en så viktig plats för församlingen!

Vi ses kl 14:30 i Adventskyrkans lokaler på Krontorpsgatan 3. Efter samlingen blir det förstås fika! Nästa datum hittar du i kalendern.

Lärjungagrupper

Vi tror att alla som följer Jesus får möjlighet att växa i sitt lärjungaskap i mötet med andra lärjungar i mindre grupper. Därför är möts vi i lärjungagrupper med 3-4 personer varannan vecka och delar livet med varandra och samtalar och ber. Hör av dig till någon av oss i ledarteamet om du vill vara med i en lärjungagrupp. 

mars, 2023

Inga evenemang

Kom och var med!

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X