Om oss

MENY

Om oss

MENY
Kyrka i Guds Kärlek och Kraft

Vilka är vi?

Kingdom House är en ny kyrka i Örebro som präglas av nära gemenskap och en längtan att utforska vad det innebär att vara församling på 2000-talet. Vi vill vara en vardagskyrka som lever i Guds kärlek och kraft dygnet runt sju dagar i veckan. Jesus kom till jorden för att visa oss vem Gud är, men också för att visa oss vilka vi är. Vi är därför passionerade för lärjungaskap och tror att det är först när vi tillsammans följer i Jesu fotspår som människan kan finna den djupa frid och glädje hon längtar efter.

Vi tror att alla människor är älskade av Gud och att Hans vision är att Guds rike ska genomsyra hela jorden. Därför är vi en kyrka som vill sträcka oss utåt i kärlek, demonstrera att Gud finns genom mirakler och berätta om vad Jesus har gjort och hans inbjudan till ett nytt liv.

Vill vill att Kingdom House ska vara en kyrka där Gud är i centrum. Det finns gott om tid för lovsång, bön och vi vill ge plats för Gud att tala, beröra och göra vad han vill. Vi ger plats för vittnesbörd om vad Gud gör och vill se alla Andens gåvor i funktion.

Vi är en lokal församling med stora drömmar för både Sverige och världen. Vi vill plantera nya församlingar och vill genom bland annat konferenser och nätverkande vara till välsignelse för andra församlingar. 

Vill du ge ett bidrag? Swisha din giva på 123 337 87 67

Vår Vision

Vi vill vara en familj som lever i en Gudsrikeskultur som genomsyrar hela vardagen.
Vi vill växa genom att lärjungar gör lärjungar och genom att aktivt dela evangeliet.
Vi vill vara ett movement som utrustar människor till att utbreda Guds rike och plantera nya församlingar i hela världen.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X